Max Truck AB

Max Truck AB har utvecklat den världsunika MaxTruck 2T

 

MaxTruck 2T är en elektriskt 2 ton truck som från stillastående kan köras i alla riktningar och hantera flertalet applikationer. MaxTruck 2T kan utrustas med olika redskap och kan därigenom verka som Motviktstruck, 4-vägstruck, Personlift, Mobilkran, Mobiltravers etc.

Genom sin mångsidighet och flexibilitet används MaxTruck 2T av våra kunder på ett effektivt och innovativt sätt i deras dagliga applikationer inom materialhantering och underhåll.

Maxtruck 2T har en hög verkningsgrad genom dess teknik varför den också har mycket låg miljöpåverkan.

MaxTruck 2T är skyddat genom ett antal godkända patent och levereras till flertalet marknader i Europa samt till USA.

MaxTruck AB har en ägarstruktur genom Evogen AB, Fouriertransform AB (ägt av Svenska Staten genom Näringsdepartementet), Almi Invest och LINDIG Fördertechnik GmbH.

Peter Claesson

Peter Claesson

CEO

VD för MaxTruck AB är Peter Claesson. Peter har sedan många år arbetat internationellt inom materialhantering och truck och entreprenad. Peter började på MaxTruck 2014 som Försäljningschef och har varit bidragande person till där Bolaget är idag.

Christer Högberg

Styrelse Ordförande

Styrelse Ordförande är Christer Högberg. Christer har haft ledande befattningar i Bahco och ABB. Senast har Christer varit VD och ordförande för Toyota Material Handling. Christer tillför med sina mångåriga erfarenheter inom truck och internationell handel med stor kompetens för Bolagets vidare utveckling.